Üzletágaink

Mit kapnak Megrendelőink?

 

 

Olyan helyiségeket, helyiségcsoportokat, bútorokat, megoldásokat, amelyek minden tekintetben kielégítik a kimondott, elvárt igényeiket, illetve a szabvány követlemények és a korszerű szakmai elvárások(design, ergonómia, iroda technológia) teljesülésével közvetlen a látens igényeiket is.

Miért választanak minket?

 

 

  • mert a belsőépítészeti, tervezési, kivitelezési feladatok mellett az iroda használatát biztosító irodatechnika, illetve irodaszerek ellátását is vállalni tudjuk.
  • mert átlátható működés mellett nyújtjuk a szolgáltatásainkat az ajánlatadástól a szerződésen, a kivitelezésen, az építésközi egyeztetéseken keresztül az átadás-elszámolásig, valamint a projekt teljeskörű, szabályozott utógondozásáig.

Hogyan teljesítjük mindezt?

 
Minden feladatot a teljes rálátás és megértés szempontjából vizsgálunk, így nyílik lehetőség a megrendelői igények pontos azonosítására és a műszaki  követelmények összehangolására.
 
A megrendelői igényeken túl mindent elkövetünk, hogy a lehetőségekhez mérten minimalizáljuk a környezetterhelést. Az építési hulladékot elkülönítve gyűjtjük, ezek szakszerű kezelését, tárolását alvállalkozók együttműködésével valósítjuk meg.
 
A teljes tevékenységünket szabályozzuk (ISO 9001:2015), amelyet külső független tanúsító szervezettel ellenőriztetünk rendszeresen.

Miért építünk munkahelyet?

 

  • mert életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük és nem mindegy, hogy milyen környezetben telik el ez az idő, ami életünk során 10 évet jelent összesen.
  • mert a munka legyen fizikai, admisztratív, vagy  kreatív optimális környezetben hatékonyabban végezhető.
  • mert a munkakörnyezet meghatározza a fizikai és mentális egészségünket, tehát közvetlen hatása van az életünkre.

Mindezek alapján a munkahely nem lehet ad-hoc jelleggel kialakított. Az Ofcium Szolgáltató Kft. ergonomikusan, élhetően és a cég dizájnjának megfelelően újítja fel az irodákat.
 


 

Ügyfeleink véleménye

Officium Szolgáltató Kft - kapcsolatban lévő partnereink és ügyfeleink

Az Officium Szolgáltató Kft azon partnereink egyike, aki rugalmasságával, szakértelmével és megbízhatóságával elnyerte bizalmunkat. Egyedi terveink megvalósításában kreativitásuk is meg mutatkozik. A legjobb döntést hoztuk, amikor elkezdtük a közös munkát velük

Ficzere Ágnes, Talmácsi Ring Motorsport Egyesület

Közel két éve dolgozunk az Officium Szolgáltató Kft. -vel, korrekt megbízható csapat. A problémák megoldásában mindig rugalmasak, kreatívak. Így tovább srácok!

Kőrösi Péter, Ablakház

Az Officium Szolgáltató Kft.-vel már több, mint egy éve dolgozunk együtt. Közös munkáink során a tervezési fázisban rugalmasságot, hatékony problémamegoldást, a kivitelezés idején pedig precizitást, kiváló eredményt és közvetlen kommunikációt tapasztaltunk. Jó szívvel ajánljuk Őket a leendő partnereknek is.

Ferov Tamás, RAKTECH Magyarország Kft.

Az Officium Kft- vel az együtt működés cégeink között az üzemeltetés területén jött létre. Az Officium egy dinamikus, innovatív, fiatalos irànyt képvisel az üzemeltetés területén. Minden helyzetre megtaláljàk a legoptimàlisabb megoldást. Gyorsak, rugalmasak!

Szegő Ágnes, Évág Kft.

A kivitelezés minden esetben nagy rutinnal, kiváló minőségben történik. A felmerülő egyedi igényekre rugalmasan és gyorsan reagálnak. A pontosság és precizitás mellett rendkívüli szívélyesség jellemzi Őket a vállalat minden szintjén. Az évek alatt remek partnerkapcsolat alakult ki köztünk.

Puchele Péter, Opel Puchele

Letölthető dokumentumok

Irodafelújítás és belsőépítészet