Üzletágaink

Rólunk

Az Officium Szolgáltató Kft. legválasztékosabb üzletága az Irodaszer és Cégellátás. Ez az üzletágunk magába foglalja az irodák és vállalkozások teljes körű irodaszer igényeinek kielégítését és ezen túl a szükséges kellékek és más eszközök beszerzését, ami az irodafenntartásához elengedhetetlen. Ügyfeleinknek nem szükséges kollégát megbízni ezekkel a feladatokkal, hanem kényelmesen a számítógép előtt leadhatja a rendelését és mi a legjobb ár-érték arányú eszközöket házhoz szállítjuk rövid időn belül.

Amiben segíthetünk

 

 

Irodaszer szállítás

 

Piacon megtalálható legnagyobb nagykereskedelmi vállalkozásokkal vagyunk közvetlen kapcsolatban, ahol az irodaszerek legszélesebb választékát találhatják meg ügyfeleink. A leadott rendeléseket ezáltalál rövid időn belül, kedvező áron tudjuk szállítani megrendelőink részére. Egyedi logisztikai feladatok Munkatársaink segítséget nyújtanak az ügyfeleink számára problémás logisztikai feladatokban, vagy a beszerezni kívánt legmegfelelőbb termék választása, beszerzése és szállítása.

 

Ügyintézés

 

Vállalatunk vállalja kisebb ügyintézési feladatok elvégzését, amelyre ügyfeleinek nincs ideje, vagy megfelelő erőforrása, például: autóotta hozom-viszem szolgáltatással való tisztíttatása és karbantartása.

 

Raktározás, tárolás

 

Az Officium Szolgáltató Kft. a telephelyén rendelkezik raktár helységgel, amelyben szabad kapacitás esetén, szükség esetén fűtött épületben raktározza a nehezen elhelyezhető bútorokat, eszközöket.
 

Letölthető dokumentumok

Irodaszer és cégellátás