Üzletágaink

Rólunk

 
Az Officium Szolgáltató Kft. egyik leginnovatívabb és legkeresettebb üzletága az Irodatechnika és Informatika. Ez az üzletágunk magába foglalja az irodai berendezések teljes körű üzemeltetését, fenntartását és beszerzését. Hardveres és szoftveres megoldásokban is segítséget nyújtunk. Specialitásunk nyomtatók (A3,A4) teljes körű üzemeltetése, egyedi, személyre szabott szoftveres megoldások, amelyek megkönnyítik a mindennapi ügyviteli munkálatokat. A folyamatos minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében önálló fejlesztő és üzemeltető csapatunk áll a rendelkezésére. Egyedi support szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére 0-24-es elérhetőséggel. Szükséges esetén megbízható és kiváló szaktudással rendelkező alvállalkozókkal is együtt dolgozunk.

Megoldásaink


Irodatechnikai megoldások

Információ és adatvédelmi megoldásainban kollégáink elkötelezettek az irodai munka során keletkezett adatok és információk megfelelő szintű védelme iránt. Csapatunk, mint az irodai környezet és munkahely kiépítés specialistái hiszünk abban, hogy a megfelelő irodai környezet nem áll meg a szép és ergonomikus környezet megvalósításával.

Mélyen hiszünk, hogy a keletkezett információk, dokumentumok, pályázati anyagok megfelelő védelme elengedhetetlen, melynek kivitelezésével és megfelelő szintű üzemeltetésével állunk az Önök rendelkezésére.

Rendszereink kivitelezését a Balasys IT Kft. kiemelt "diamond " fokozatú partnereként végezzük, a Balabit Europe Kft termékeinek értékesítésével és implementálásával.

Kiemelt szakterületeink:

 • Shell Control Box (SCB) tervezése és implementálása
 • Zorp Gatewy tervezése, implementálása és üzemeltetése
 • Syslog-ng naplózórendszer tervezése és implementálása
 • Blindspotter elemző rendszer tervezése és implementálása
 • Balabit védelmi rendszer tervezése és szaktanácsadása

 

Szerverpark

A könnyebb gyorsabb munkafolyamatok elérése érdekében egy jól felépített szerverparkot biztosítunk ügyfeleinknek, amely lehet helyben telepített vagy felhős megoldás is, attól függően, hogy ügyfelünknek mi kedvez.  Ezekben többek közt beállíthatóak a jogosultságok, otthoni munkavégzést lehetővé téve. Mindezt egy kézben vállalatunk üzembe helyezi és üzemelteti is, a cég méretétől függetlenül, gyelembe véve a helyi igényeket is.

 

 

Egyedi fejlesztések

Szorosan összekapcsolódik az irodatechnikával és informatikával az egyedi szoftveres fejlesztés is. Fejlesztőink felmérést végeznek helyben a kulcsfelhasználókkal, vezetőkkel, végfelhasználókkal és összeállítanak egy fejlesztési tervet a meglévő munkafolyamatokra, melyet ügyfelünkkel egyeztetve véglegesítenek. A végeredmény: napi ügyvitel megkönnyítése és a munkavégzés leegyszerűsítése. Például: Elektronikus számlajóváhagyás, akár telefonról két kattintással. Elektronikus iktatás – nyomtatás során. Nyilvántartó és munkafolyamat támogató rendszerek. Workow (munkafolyamat) elemzés, melynek lényege a munkafolyamat optimalizálás.

 

 

Rendelkezésre állás

Munkatársaink a nap 24 órájában várják hívásukat, akár eseti karbantartási feladatokra, akár tanácsadásra vonatkozóan. Itt igényelhetnek ingyenes tanácsadást, és ingyenes munkafolyamat elemzést is. Ezek a szolgáltatások semmilyen kötelezettséget nem hordoznak.

 

 

 

Rendelkezésre állás

 

Munkatársaink a nap 24 órájában várják hívásukat, akár eseti karbantartási feladatokra, akár tanácsadásra vonatkozóan. Itt igényelhetnek ingyenes tanácsadást, és ingyenes munkafolyamat elemzést is. Ezek a szolgáltatások semmilyen kötelezettséget nem hordoznak.

 

Akiknek eddig segítettünk:

 

 • Konica Minolta Magyarország: Beléptetőrendszer – pontos képet kap arról a vállalat, azon kívül, hogy mikor érkezik be és indul haza, hogy mennyi időt tartózkodik szüneten, vagy mennyi ideig ebédel.
 • Jászberény Polgármesteri Hivatal: Nyomtató park üzemeltetés, adózó program digitalizálás, csekknyomtatás, iktató program fejlesztés, szakmai tanácsadás
 • Securicum Informatika Kft: Nyomtató park üzemeltetés
 • Magyar Nemzeti Bank: Szerver, hardver üzembe helyezés
 • Linamar Hungary Zrt: 3 dimenziós nyomtató szállítása és üzembe állítás
 • T-systems Magyarország Zrt: Szerver, hardver üzembe helyezés

Letölthető dokumentumok

Irodatechnika és informatika