Minőségpolitikánk

 

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit kiváló minőségben a megadott határidőn belül, és magas színvonalú szolgáltatásokkal teljesítsük. Feladatunk a cég egészére kiterjedő minőségirányítási rendszer bevezetése és hatékony alkalmazása az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően.

 

Jövőképünk Magyarország meghatározó jelentőségű szolgáltatójaként - ügyfél, partner és munkatársi elégedettség mellett -, a legjobb eredményt elérő, és legjobb minőséget biztosító szolgáltatóként megmaradni Magyarországon és nyitni Európa felé.

 

Küldetésünk, hogy az ügyfeleink irodáinak kialakításától, berendezésétől, az üzemeltetetésen átszolgáltatásokteljeskörétnyújtsuk,éskimagaslóüzletiértéketbiztosítsunk számukraegy kézben, hiszen mi ergonomikus, életszerű munkahelyet építünk. A céljaink elérése érdekében az alábbiak érvényesülését tartjuk fontosnak:

 

  • Minőségirányítási rendszerünkben a hangsúlyt a szabályozott működésre, a hibák megelőzésére, a kialakított rendszer folyamatos fejlesztésére és a meghozott intézkedések hatékony betartására helezzük.

  • Magas színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett nagy gondot fordítunk az üzletfejlesztésre is, amely megkönnyíti a mindennapi munkát.

  • Beszállítóinktól elvárjuk, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat mindig a legmagasabb minőségi színvonalon biztosítsák. Velük kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítására törekszünk.

  • A vonatkozó jogszabályi és egyéb követelményeknek megfelelünk, mindemellett elkötelezettek vagyunk a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésére.

  • Folyamatosan és módszeresen arra törekszünk, hogy fejlesszük rendszereinket és teljesítményünket, hogy a hazai és a nemzetközi fejlesztés élvonalában legyünk.

  • Olyan ösztönző légkört kívánunk létrehozni, hogy valamennyi munkatársunk érezze vezetőségünk elkötelezettségét a minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztésében melyhez a személyes példamutatásával, a szakmai és minőségügyi képzésekkel is hozzájárul.

  • Hosszú távú célunk az anyagot, energiát, élőmunkát és a környezetet kímélő eljárások alkalmazása, és azok folyamatos fejlesztése, adaptálása.