a kedvezményezett neve: Officium Irodafejlesztő Zrt.

a képzések elnevezése és célja: 

- Személyi kompetenciafejlesztés: célja, hogy a résztvevők többek között fejlesszék személyiségük működését, kommunikációjukat, etikus magatartásukat.

- Informatikai kompetenciafejlesztés: célja, hogy a résztvevők fejlesszék az informatikai kompetenciáikat.

a szerződött támogatás összege: 5 080 000 Ft


A képzések részletes bemutatása: 

- Személyi kompetenciafejlesztés: a képzés során a résztvevők megismerkednek a személyiség működésével, a kommunikáció sajátosságaival, kommunikációs technikákkal, megoldási stratégiákkal, valamint betekintést nyernek a hallgatási készségek, kérdezéstechnika, konfliktusok értelmezése, etikus magatartás, önismeret, verbális és nonverbális kommunikáció, moderáció, fejlesztési terv alapjaiba.

- Informatikai kompetenciafejlesztés: a képzésben a résztvevők ismereteket szereznek a böngészők használatáról (információ keresés az interneten), a biztonságos böngészésről, az elektronikus levelezésről – NETIKETT, valamint a közösségi média biztonságos használatáról.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.01.16.

projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.1-21a kedvezményezett neve: Officium Irodafejlesztő Zrt.

a képzések elnevezése és célja: Kommunikáció és konfliktuskezelés: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket és megismerjék a konfliktuskezelési technikákat.

a szerződött támogatás összege: 2 940 000 Ft


A projekt tartalmának bemutatása: 

Kommunikáció és konfliktuskezelés: a képzésben résztvevők fejlesszék a verbális és nonverbális kommunikációt, egy- és kétirányú kommunikációt, empátiájukat, aktív hallgatási képességüket, elsajátítsák a kérdezéstechnikát, nyílt és zárt kérdéseket, szerepeléstechnikát, a konfliktuskezelési stílusokat, módszereket.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.28.

projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.1-21