Divíziók

Tervezés - kivitelezés

Komplex módon gondolkodunk a jó irodai munkahelyről, mert a minőség a részletekben rejlik.

Meglévő irodai munkahelyek újragondolása, valamint új irodabelsők teljes körű létrehozása a belső terek kialakításától a berendezés meghatározásán és beszerzésén át egészen a kivitelezésig.

Szolgáltatások

 • Ergonómiai felmérés és tanácsadás

  Egy jól megtervezett és kialakított munkakörnyezetben a munkavégzés hatékonysága emelkedik. Az ergonómiai felmérés elvégzése után segítünk a személyre és munkavégzésre szabott egyedi munkakörnyezet megtervezésében.
 • Munkatér tervezés

  Megfelelő környezetben a hatékonyság, a belső kommunikáció és a külső kapcsolatok is kedvezőbben alakulnak,  ezért tervezőnk a vállalat igényeinek megfelelően és az adott körülményekhez képest ad javaslatokat a legoptimálisabb kialakításra.
 • Cégre szabott, egyedi dizájn kialakítása

  Előzetes megbeszélés alapján derítjük ki, hogy milyen stílusú, kialakítású munkakörnyezet felel meg az igényeknek, az arculati elemek figyelembevételével. Meglévő, berendezett irodák felfrissítését, dekorációs terveinek elkészítését, illetve kialakítását is vállaljuk.
 • Belső terek felújítási munkáinak elvégzése

  Megbízható alvállalkozó csapatainkat ajánljuk a belső terek kivitelezési munkáinak elvégzésére. Épületgépészeti, villanyszerelési, gipszkartonozási, festő, burkoló, asztalosipari munkák elvégzésében, üvegfelületek kialakításában jártas, megbízható kollégákkal dolgozunk együtt.
 • Épületdiagnosztika

  Épületszigeteléssel összefüggő diagnosztikai vizsgálat, szaktanácsadás, szakmai vélemény megfogalmazása épületingatlan vásárlással, illetve az egyes épületek felújítási, korszerűsítési, átalakítási vagy bővítési munkáival kapcsolatban. Műszaki szakértői jogosultsággal rendelkező partnereink bevonásával állunk megbízóink rendelkezésére.
  Bővebben az épületdiagnosztikáról:
  hydroticum.hu.
 • Utólagos vízszigetelés

  Cégünk Hydroticum márkanevű professzionális szolgáltatása injektálásos eljárással szünteti meg a szakszerűtlen szigetelés vagy a szigetelés elöregedése miatt kialakuló falazatvizesedési problémákat. A falak vizesedése nem pusztán esztétikai probléma: a nedvesség szerkezeti károkat is előidézhet, a járulékos hatásként kialakuló penészesedés pedig komoly egészségkárosító hatással is lehet a bentlakókra.
  Bővebben az utólagos vízszigetelésről:
  hydroticum.hu.
 • Vízszigetelés

  Fal- és padlószerkezeteket szakszerű szigetelése, talajpára, felverődő víz, levegőből lecsapódó nedvesség vagy higroszkopikus nedvesség felvétel kiküszöbölése a Hydroticum legmodernebb technológiákat felhasználó eljárásaival.
  Bővebben a vízszigetelésről:
  hydroticum.hu.
Kapcsolat