Iroda-barométer

Kíváncsi rá, hogy hatékonyan működik-e az irodája? Vannak-e fejlesztendő pontjai, amik fontosak a munkavállalóknak? Szeretné priorizálni és ütemezni a feladatokat?

Töltse ki az irodai állapotfelmérésre vonatkozó kérdőívünket, és nézze meg az irodai barométeren, milyen hatékonysággal működik irodája. Az irodai munkakörnyezet nagyban támogatja a cég sikerességét, versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon, érdemes vele foglalkozni. Iroda-barométerünk szemlélteti az aktuális státuszt.

Indulhat a felmérés, melyhez kérjük, adja meg az adatait.

* jelölt mezők megadása kötelező!

/10
Ön szerint, mennyire használja optimálisan a rendelkezésre álló irodai teret?
Ön szerint, mennyire elégedettek a kollégái az irodai munkakörülményekkel? (pl. bútorzat, levegő, fény, zaj)
Ön szerint mennyire elégedettek a kollégái az irodai munkaeszközökkel? (pl. klienseszköz, szoftver stb)
Ön mit tapasztal, mennyire alkalmasak a munkakörülmények az online / hibrid munkavégzésre? (wifi lefedettség, 1-4 fős tárgyalók, eszközpark, videokonferencia rendszer)
Lát lehetőséget a napi irodai működési költségek csökkentésére?
Ön szerint mennyire megfelelő a jelenlegi „facility” szolgáltatása?
Ön szerint mennyire biztonságos az informatikai rendszere?
Ön mennyire érzi biztonságban a fizikai és elektronikus iratait, adatait?
Ön mit gondol, mennyire optimalizált, stabil és hatékony a jelenlegi szerverparkja?
Ön szerint három év múlva mennyire fogja céljait kiszolgálni a jelenlegi irodai környezete?

Optimális irodai környezet

Gratulálunk, az Ön irodája alapvetően zökkenőmentesen, hatékonyan működik, a munkavállalói elégedettek lehetnek a munkafeltételekkel. Ha mégis szeretne egy-egy kiemelt területet megvizsgálni, keressen minket.

Néhány fejlesztéssel hatékony

Az Ön esetében az irodai környezet hatékony ugyan, de vannak fejleszthető / fejlesztendő területei, amik az üzletmenet és a munkavállalók számára is fontosak. A problémás területeket azonosítása érdekében javasolt egy átfogó elemzés, mely során fény derül azok súlyára is. Ennek eredményeként javaslatot teszünk, hogyan orvosolhatók a gyenge pontok. Szakembereink segítenek, keressen minket.

Több fejlesztéssel hatékony

Ha a munkavállalók jól érzik magukat a munkahelyükön és minden adott a sikeres együttműködéshez, akkor az már rövid távon is a vállalat eredményességének növekedésével jár. Az Ön esetében az irodai környezet kevésbé hatékony, több fejlesztési területet sikerült beazonosítanunk, ezeket érdemes részleteiben megismerni és priorizálni, majd ütemezetten végrehajtani a szükséges módosításokat. Szakembereink ebben is segítenek, keressen minket.

Kevésbé hatékony iroda

Az iroda-barométer szerint az Ön irodájában több fejlesztendő terület van. Ezek egy részén már most ajánlott változtatni, ezáltal a munkakörülmények javulnak, a teljesítmény fokozódik és a munkavállalói elkötelezettség nő. Ennek fenntartása érdekében egyéb területeken is javasolt fejlesztést eszközölni. Foglalkozzon a kérdéskörrel, keressen minket, segítünk rövid és hosszútávon is hatékonyabbá tenni irodáját.

Kérje teljes vagy részbeni irodai állapotfelmérésünket!

* jelölt mezők megadása kötelező!