Filozófiánk

Munkáink során arra törekszünk, hogy a legjobbat adjuk abból, amihez a legjobban értünk: irodák létrehozása és üzemeltetése. Üzleti stratégiánk lényege, hogy reálisan választható megoldásokat szállítsunk nagy-, közép- és kisvállalati, valamint állam- és közigazgatási ügyfeleink számára.

Tevékenységünk

Cégünk négy üzletágban végzi tevékenységét:

  • Tervezés és kivitelezés
  • Informatika és irodatechnika
  • Ingatlanüzemeltetés és karbantartás
  • Iratkezelés

Vállaljuk új irodák tervezését, már meglévő irodák átalakítását, felújítását és korszerűsítését, teljes irodai infrastruktúrák megtervezését vagy újratervezését, kialakítását és üzemeltetését.

Tevékenységünk magában foglalja a megbízók igényeit legjobban kiszolgáló irodabútorok tervezését, irodai gépek beszerzését, üzemeltetését és karbantartását.

Foglalkozunk informatikai hátterek tervezésével és megvalósításával, azok további teljes körű üzemeltetésével, legyen az magas biztonsági kockázatú rendszer, beléptető rendszer, terminál vagy kamerarendszer. 

Szakmai tagságaink

MLSZKSZ - A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége 2002 óta a hazai logisztikai és közlekedési szakma egyik meghatározó szervezete. Jelenleg 80 szervezetet tömörít és a magyar logisztikai szolgáltató központok közel 90 százalékát fogja össze. 

MLBKT - A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. A Társaság feladata, hogy tevékenységével hozzájáruljon ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.