Vállalati politika

Társaságunk célja, hogy ügyfeleink igényeit a környezet megóvása mellett kiváló minőségben, magas színvonalú szolgáltatásokkal, határidőre teljesítsük.

Vállalati politikánk részeként kiemelt feladatunk a társaság egészére kiterjedő minőségirányítási rendszer bevezetése és hatékony alkalmazása az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelően, valamint környezetközpontú irányítási rendszer alkalmazása az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványnak megfelelően.

 

Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer (MEBIR)

Elkötelezettek vagyunk a napi munkavégzés során az egészségvédelem és biztonság mellett, ezt megerősítendő és támogatandó Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszert (MEBIR) vezettünk be. A kialakított rendszer megfelel az MSZ ISO 45001:2018 szabvány követelményeinek és kiterjed mindegyik divíziónk tevékenységére, azaz az informatikai rendszerek tervezésére, kivitelezésére, az ingatlan üzemeltetésre és az irodai felújítási munkálatokra egyaránt.

 

Energiagazdálkodási Irányítási Rendszer (EIR)

Társaságunk célja az energiafelhasználások hatékonyságának folyamatos növelése, az erőforrásokkal való felelős gazdálkodás megőrzése, javítása, illetve az üvegházhatású-gáz kibocsátás csökkentésén túl versenyképességünk javítása. Az Officium Irodafejlesztő Zrt. a vállalat energiafelhasználásának folyamatosan korszerűsítésével, az MSZ EN ISO 50001:2019 szabványműködtetésével nemzetközi szinten elfogadott vállalati energiairányítási rendszert kíván fenntartani.