Komplex módon gondolkodunk a jó irodai munkahelyről, mert a minőség a részletekben rejlik.

Meglévő irodai munkahelyek újragondolása, valamint új irodabelsők teljes körű tervezése és kivitelezése. A belső terek kialakításától a berendezés meghatározásán és beszerzésén át egészen a kivitelezésig.

Szolgáltatások

A megrendelő igényeire szabva segítünk az új iroda megfelelő térkapcsolatainak kialakításában a munka- és közösségi terek helyes arányainak meghatározásával. A berendezésnél minőségi, ergonomikus bútorokat használunk, megbízóink igényei szerint egyedi dizájnt is kialakítunk. Meglévő irodák esetén segítünk azok újragondolásában a kisebb átalakításoktól a teljes újratervezésig.

Egyedi irodai bútorok tervezése, gyártása

Minden egyedi, különleges igényt figyelembe véve tervezzük és gyártjuk az irodai bútorokat, így a lehető legoptimálisabb elrendezést tudjuk megvalósítani.

Bútorok beszerzése, összeszerelése

Amennyiben kereskedelmi forgalomban megtalálható bútorokra van igény, segítünk annak beszerzésében, szállításában, szerelésében.

Ergonómiai felmérés és tanácsadás

Egy jól megtervezett és kialakított munkakörnyezetben a munkavégzés hatékonysága emelkedik. Az ergonómiai felmérés elvégzése után segítünk a személyre és munkavégzésre szabott egyedi munkakörnyezet megtervezésében.

Munkatér tervezés

Megfelelő környezetben a hatékonyság, a belső kommunikáció és a külső kapcsolatok kialakulása is kedvezőbben alakul, ezért tervezőnk a vállalat igényeinek megfelelően és az adott körülményekhez képest ad javaslatokat a legoptimálisabb kialakításra.

Cégre szabott, egyedi dizájn kialakítása

Előzetes megbeszélés alapján derítjük ki, hogy milyen stílusú, kialakítású munkakörnyezet felel meg az igényeknek, az arculati elemek figyelembevételével. Meglévő, berendezett irodák felfrissítését, dekorációs terveinek elkészítését, illetve kialakítását is vállaljuk.

Belső terek felújítási munkáinak elvégzése

Megbízható alvállalkozó csapatainkat ajánljuk a belső terek kivitelezési munkáinak elvégzésére. Épületgépészeti, villanyszerelési, gipszkartonozási, festő, burkoló, asztalosipari munkák elvégzésben, üvegfelületek kialakításában jártas, megbízható kollégákkal dolgozunk együtt.

Üzenetküldés folyamatban...

Kapcsolat

Amennyiben további információra van szüksége vagy ajánlatot szeretne kérni, lépjen kapcsolatba velünk!

1044 Budapest Óradna utca 4.
+36 - 1 - 4452065
kivitelezes@officium.hu

Adatvédelmi tájékoztató. A weboldalon kezelt adatok