Divíziók

Belsőépítészet

Egyedi igénytől a koncepció kidolgozáson át a gyártásig és a berendezésig.

Irodai terek újragondolása, egyedi design tervek megvalósítása, irodai berendezés és bútorzat tervezése, gyártása, szerelése. Tender ill. egyedi ajánlatkérés esetén is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Szolgáltatások

 • Ergonómiai felmérés és tanácsadás

  Egy jól megtervezett és kialakított munkakörnyezetben a munkavégzés hatékonysága emelkedik. Az ergonómiai felmérés elvégzése után segítünk a személyre és munkavégzésre szabott egyedi munkakörnyezet megtervezésében.
 • Munkatér tervezés

  Megfelelő környezetben a hatékonyság, a belső kommunikáció és a külső kapcsolatok is kedvezőbben alakulnak, ezért tervezőnk a vállalat igényeinek megfelelően és az adott körülményekhez képest ad javaslatokat a legoptimálisabb kialakításra.
 • Cégre szabott, egyedi dizájn kialakítása

  Előzetes megbeszélés alapján derítjük ki, hogy milyen stílusú, kialakítású munkakörnyezet felel meg az igényeknek, az arculati elemek figyelembevételével. Meglévő, berendezett irodák felfrissítését, dekorációs terveinek elkészítését, illetve kialakítását is vállaljuk.
 • Egyedi irodai bútorok tervezése, gyártása

  Egyedi irodabútorok, közösségi bútorok, recepciós terek, kantin bútorok, recepciós pultok, teakonyhák, tároló bútorok, munkaállomások és egyéb speciális bútorok gyártása. Minden egyedi, különleges igényt figyelembe véve tervezünk és gyártunk, így a lehető legoptimálisabb elrendezést tudjuk megvalósítani.
 • Bútorok beszerzése, összeszerelése

  Amennyiben kereskedelmi forgalomban megtalálható bútorokra van igény, segítünk annak beszerzésében, szállításában, szerelésében.
Kapcsolat