Divíziók

Kivitelezés

Komplex módon gondolkodunk a jó irodai munkahelyről, mert a minőség a részletekben rejlik.

Külső és belső felújítási munkák, egyedi igény alapján új irodabelsők kialakítása ill. meglévő terek átalakítása, teljes körű megvalósítás, kivitelezés a falaktól, a szakipari munkákon át egészen a burkolatokig.

Szolgáltatások

 • Belső terek felújítási munkáinak elvégzése

  Megbízható alvállalkozó csapatainkat ajánljuk a belső terek kivitelezési munkáinak elvégzésére. Épületgépészeti, villanyszerelési, gipszkartonozási, festő, burkoló, asztalosipari munkák elvégzésében, üvegfelületek kialakításában jártas, megbízható kollégákkal dolgozunk együtt.
 • Épületdiagnosztika

  Épületszigeteléssel összefüggő diagnosztikai vizsgálat, szaktanácsadás, szakmai vélemény megfogalmazása épületingatlan vásárlással, illetve az egyes épületek felújítási, korszerűsítési, átalakítási vagy bővítési munkáival kapcsolatban. Műszaki szakértői jogosultsággal rendelkező partnereink bevonásával állunk megbízóink rendelkezésére.
  Bővebben az épületdiagnosztikáról:
  hydroticum.hu.
 • Utólagos vízszigetelés

  Cégünk Hydroticum márkanevű professzionális szolgáltatása injektálásos eljárással szünteti meg a szakszerűtlen szigetelés vagy a szigetelés elöregedése miatt kialakuló falazatvizesedési problémákat. A falak vizesedése nem pusztán esztétikai probléma: a nedvesség szerkezeti károkat is előidézhet, a járulékos hatásként kialakuló penészesedés pedig komoly egészségkárosító hatással is lehet a bentlakókra.
  Bővebben az utólagos vízszigetelésről:
  hydroticum.hu.
 • Vízszigetelés

  Fal- és padlószerkezeteket szakszerű szigetelése, talajpára, felverődő víz, levegőből lecsapódó nedvesség vagy higroszkopikus nedvesség felvétel kiküszöbölése a Hydroticum legmodernebb technológiákat felhasználó eljárásaival.
  Bővebben a vízszigetelésről:
  hydroticum.hu.
Kapcsolat