Bemutatkozik a Hydroticum

Professzionális vízszigetelési megoldások az Officiumtól

Cégünk Hydroticum márkanév alatt vízszigetelési szolgáltatásokat is nyújt megrendelőinek. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember csapatunkkal a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával vállaljuk új és meglévő épületek vízszigetelési feladatainak teljes körű kivitelezését.

Meglévő épületek esetén a probléma feltárása érdekében helyszíni diagnosztikai és laboratóriumi vizsgálatot végzünk; végleges, költséghatékony megoldást kínálunk a vizesedés okozta károk helyreállítására és azok jövőbeni elkerülésére. Igény esetén partnereink bevonásával szakvéleményt adunk, igazságügyi szakértést végzünk.

Szolgáltatásaink

  • Épületdiagnosztika

    Épületszigeteléssel összefüggő diagnosztikai vizsgálatra, szaktanácsadásra, szakmai vélemény megfogalmazására épületingatlan vásárlás, illetve az egyes épületek felújítási, korszerűsítési, átalakítási vagy bővítési munkáival kapcsolatban lehet szükség. Cégünk műszaki szakértői jogosultsággal rendelkező partnereink bevonásával áll megbízóink rendelkezésére.
  • Utólagos vízszigetelés

    Szakszerűtlen szigetelés vagy a szigetelés elöregedése miatt számos épület falazata vizesedik. Mindez előfordulhat régi, többszáz éves épületeknél, és gyakran az éppen befejezett új beruházásoknál is. Ezekben az esetekben utólagos vízszigeteléssel oldható meg a probléma. Cégünk a legmodernebb és jelenleg leghatékonyabb eljárást, az injektálásos falszigetelést alkalmazza a kialakult állapot kezelésére.
  • Vízszigetelés

    A fal- és padlószerkezeteket a külső tér felől számos módon érheti nedvesség. Talajpára, felverődő víz, levegőből lecsapódó nedvesség vagy higroszkopikus nedvességfelvétel. Ha építéskor nem szakszerűen történik a szigetelés, a vízzel történő érintkezés sok bosszúságot és komoly károkat okozhat. A falak vizesedése ráadásul nem pusztán esztétikai probléma: a nedvesség szerkezeti károkat is előidézhet, a járulékos hatásként kialakuló penészesedés pedig komoly egészségkárosító hatással is lehet a bentlakókra.

Ismerje meg részletesebben a Hydroticumot és tekintse meg referenciáinkat: hydroticum.hu